fbpx

Despre mine

Salut, eu sunt Ana. Prietenii chiar îmi spun așa, sau Gheorghe atunci când sunt puțin bătută în cap.

Am fost bloggeriță timp de 5 ani la Modă, pe bune și lucrez în Advertising din 2009. Am cochetat și cu Jurnalismul, și cu PR-ul. 

În 2018 am lansat cartea ‘’Trage-mă-n proză’’, pe care o puteți găsi aici, pe site, în format electronic. 

În prezent, fac freelance pe Copywriting, Social Media, Jurnalism, PR și toate orătăniile din ograda scrisului. Termin în curând a doua carte, ‘’Gașca de Reach’’, care e un manifesto pentru efectul toxic pe care-l are Social Media asupra noastră.

!!!!!Dacă ați aterizat aici înseamnă că vă place să citiți sau măcar aveți răbdare să citiți articole mai lungi de o pagină!!!!

Și dacă sunteți pe blogul meu din greșeală vă anunț că sigur găsiți ceva care să vă ungă pe suflet.

Pentru că de asta există. Să fie un soi de pansament pentru oamenii care cred că nimeni nu mai e ca ei, sau că sunt neînțeleși, dar și pentru cei cărora le plac poveștile feelingoase și vor să învețe să scrie. 

Și ăstora din urmă, vă urez ok! Iar dacă vreți neapărat să învățați să scrieți sau, mai bine zis, să vă lăsați să simțiți și să explorați un teritoriu nou, vă invit la Cursurile de Creative Writing. 

Ziceam în mai multe locuri că aici o să găsiți povești cu suflet. Adevărat, eu sunt sufletul principal, dar o să fie interviuri, recomandări muzicale, de evenimente, de mâncare, de makeup, de cărți, librării, cafenele și tot ce mai vreți voi.

Dar cea mai importantă parte, sufletul acestui blog o să fie format din confesiuni și din short stories

Acolo o să vărs toate sentimentele și o să vă arăt că fata asta e mai mult decât o hateriță. E o femeie matură, în carne și oase, care își permite să fie transparentă. Fără rușine, fără răutăcisme gratuite și, cel mai important, cu încredere maximă.

Dar destul despre ce știu eu să fac, despre ce e blogul și alde vrăjeli de genul. Tot ce trebuie să știți despre mine o să găsiți printre rândurile textelor de aici. Dar dacă vreți să porniți cu niște informații, citiți mai departe: 

  • Sunt om, deci greșeșc.
  • Sunt un amalgam al tuturor experiențelor pozitive și negative. Ca noi toți. Și asta nu mă face specială. 
  • Scopul meu pe planeta asta este să creez, indiferent ce înseamnă asta. 
  • Prețuiesc sinceritatea, vulnerabilitatea și asumarea. Așa că de fiecare dată când o să trebuiască să fac ceva, o să îmi asum și consecințele. 
  • Sunt ambițioasă și workaholic. În momentul ăsta, about me-ul a fost tăiat de pe lista de taskuri, pe care le fac în weekend, la ora 8PM. 

Acum că ne-am lămurit și cu personalitatea, și cu blogul, și cu experiența profesională, vă las cu aceste linkuri unde mă puteți găsi: 

Mail pentru agenții: anapebune@gmail.com

Mail personal: anamariagheorghe13@gmail.com

Facebook blog

Facebook personal

Instagram blog

Instagram personal 

Tiktok: @anamariagheo13

LinkedIn

[instagram-feed]