fbpx

Despre mine

Salut, eu sunt Ana și absolut mereu am ceva de spus

Am fost bloggeriță timp de 5 ani la Modă, pe bune și lucrez în Advertising din 2009. Am cochetat și cu Jurnalismul, și cu PR-ul. 

În 2018 am lansat prima mea ‘’Trage-mă-n proză’’, iar anul acesta, în august, am lansat-o și pe a doua”Așteaptă să mori”, pe care o puteți cumpăra de aici.

În prezent, lucrez într-o agenție mare de cam 2 anișori, fac freelance pe Copywriting, Social Media, Jurnalism, PR și toate orătăniile din ograda scrisului. Și, în paralel, țin și cursuri de Copywriting.

Am lucrat cu branduri mic, medii și mari, iar în ultimii câțiva ani m-am ocupat de Nespresso, Lidl, Topfer, Shoteria, Condimental, Calif, Promenada, Agricover, Johnson & Johnson, Desprevin.ro, Flight Festival și multe altele.

Aici, pe site, o să găsiți texte literare, texte ajutătoare pentru cei care vor să învețe să scrie, informații blanao pentru Copywriterii la început de drum sau poate doar entertainment, fără vreun scop ascuns. Am spus POATE.

Dar cea mai importantă parte, sufletul acestui blog o să fie dedicat brandurilor care vor să lucreze cu mine și oamenilor pasionați de scris care vor să învețe ceva.

Să vă zic câte ceva despre mine, pe partea mai personală:

  • Sunt om, deci greșeșc.
  • Sunt un amalgam al tuturor experiențelor pozitive și negative. Ca noi toți. Și asta nu mă face specială. 
  • Scopul meu pe planeta asta este să creez, indiferent ce înseamnă asta. 
  • Prețuiesc sinceritatea, vulnerabilitatea și asumarea. Așa că de fiecare dată când o să trebuiască să fac ceva, o să îmi asum și consecințele. 
  • Sunt ambițioasă și refuz să mai zic despre mine că-s workaholic. Îmi place să zic că știu să fac ce trebuie, când trebuie, dar mai știu și că în weekend nu se muncește și vacanța e vacanță.

Acum că ne-am lămurit și cu personalitatea, și cu blogul, și cu experiența profesională, vă las cu aceste linkuri unde mă puteți găsi: 

Mail profesional, unde aștept ofertele foarte dacă sunteți branduri și întrebările voastre dacă vreți să participați la cursuri: anapebune@gmail.com

Mail personal dacă vreți să mă întrebați una-alta: anamariagheorghe13@gmail.com

Facebook personal

Instagram personal 

Tiktok: @anamariagheo13